Verzekeringen

Klassieke brandverzekering

Uw woonhuis en inboedel verdienen steeds de beste bescherming. Onze service en ervaring zorgen voor een optimale polis tegen betaalbare premies.

Alle risicoverzekering opstal en inboedel

Voor uw villa met inboedel kunnen wij u een alle risicopolis voorstellen met de beste voorwaarden. Het principe “alles wat niet uitgesloten is, is gedekt” geeft u de meest optimale bescherming. Uw villa is riet gedekt… Gelukkig vinden wij dat geen probleem!

Alle risicoverzekering kunst en sieraden

Aan uw kunstcollectie, sieraden of andere waardevolle voorwerpen dient bijzondere aandacht te worden geschonken voor een optimale verzekering in aangenomen waarde. Aan de basis ligt steeds een taxatierapport of een aankoopfactuur. 

Rechtsbijstand na brand

Ontstaat er onverhoopt toch een conflict met uw verzekeraar, dan kan er via de rechtsbijstandverzekering ondersteuning worden verleend. Het contract voorziet onder meer in betaling van kosten van een tegenexpert, opzoekingskosten en advocaat- en gerechtskosten.

Alle bouwplaats risico

Indien u plannen heeft om te gaan bouwen of verbouwen, overweeg dan zeker het afsluiten van een ABR polis. In dit maatwerkcontract waarin beschadigingen van uw gebouw of op de werf verzekerd worden tijdens de bouwperiode en tijdens de onderhoudstermijn, kunnen alle betrokkenen als verzekeringnemer opgenomen worden zodat in geval van schade geen schuldige met de vinger gewezen hoeft te worden. Laat u ook de afdeling aansprakelijkheid in de polis opnemen, dan bent u ook verzekerd voor de schade die door uw bouwproject aan derden zou ontstaan.

Schuldsaldoverzekering

Sluit u een hypotheek bij de bank, dan zult u om de meest gunstige rentevoet te verkrijgen, genoodzaakt zijn de schuldsaldoverzekering bij hen onder te brengen. Nochtans ligt de verplichting meestal slechts op het indekken van 100% op de twee hoofden samen. Wanneer u het saldo van de schuld voor een hoger percentage wenst in te dekken, is vaak veel voordeliger om dit tweede contract bij een verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Maak hiervoor dus zeker een premievergelijking.

Verzekering onbetaalde huur

Ondanks een grondige selectie en verificatie van de solvabiliteit van de huurder, blijft geen enkele eigenaar gevrijwaard tegen het mogelijk in gebreke blijven van huurders om huurgelden te betalen. De verzekering onbetaalde huur voorziet in de vergoeding van de onbetaalde huurgelden alsook van de invorderingskosten.

Legal disclaimer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean et gravida erat. Ut vehicula sodales sapien, cursus facilisis eros convallis a. Sed rhoncus pellentesque eleifend. Aliquam erat volutpat. Integer sed felis non ligula malesuada malesuada. Vivamus odio lectus, dapibus non suscipit eu, rutrum et leo. Etiam a urna nisi. Praesent sagittis dolor vitae velit faucibus tempus. Phasellus pharetra augue et massa euismod fringilla. Praesent eu lacinia sem. Sed cursus auctor laoreet. Mauris ac fringilla erat. Aliquam vel neque eget purus suscipit vestibulum eu non ipsum. Praesent vulputate lacinia convallis. Praesent sagittis fringilla nulla ullamcorper vestibulum. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.