Verzekeringen

D@ylife Protect

Elk jaar zijn meer dan 200.000 Belgen het slachtoffer van een ongeval in het privéleven. De bescherming van uw gezin baart u dan ook zorgen. En terecht! Door de opkomst van het internet brengen wij in ons dagelijkse leven ook steeds meer tijd door in de virtuele wereld. Met nieuwe risico’s tot gevolg, die niet altijd even virtueel zijn als ze wel laten uitschijnen.

AXA bekijkt het anders en innoveert met d@ylife protect, een aanbod op de verzekeringsmarkt dat u en uw gezin beschermt tegen ongevallen in het dagelijkse leven en tegen de belangrijkste internetrisico’s.

D@ylife protect zorgt er na een ernstig ongeval in het privéleven met blijvende ongeschiktheid of overlijden tot gevolg voor dat uw toekomst en die van uw gezin worden veiliggesteld en dat uw huidige levensstandaard ook na uw ongeval behouden blijft. Dankzij het vergoedende karakter van d@ylife protect, kan de schadevergoeding oplopen tot 1 miljoen euro.

Naast een 24 uur op 24 beschikbare infolijn, is een uitgebreide waaier aan bijstandsdiensten voorzien met onder meer onmiddellijke bijstand, bijstand na het ongeval, in het buitenland en bij overlijden.

Met d@ylife protect kunt u in alle sereniteit surfen. U bent gewapend tegen aantasting van de e-reputatie, identiteitsdiefstal, frauduleus gebruik van betaalmiddelen en een geschil met een e-handelaar. In bovenstaande gevallen kunt u een beroep doen op juridische bijstand, betaling van de onkosten van een specialist voor de opruiming van informatie op het internet of een schadevergoeding.

Bovendien is d@ylife protect eenvoudig te onderschrijven:

 geen medische selectie

 maximumleeftijd van 77 jaar bij onderschrijving

 naargelang uw gezinssituatie, keuze uit :

• de formule single en de formule gezin

• een interventiedrempel van 5% of 30% bij blijvende ongeschiktheid.

Profiteer nu van het lanceringsaanbod dat verlengd werd tot 31 december 2013 en geniet tijdens het eerste verzekeringsjaar een korting van 25% op het bedrag van de premie, wat neerkomt op 3 maanden gratis premie !

Legal disclaimer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean et gravida erat. Ut vehicula sodales sapien, cursus facilisis eros convallis a. Sed rhoncus pellentesque eleifend. Aliquam erat volutpat. Integer sed felis non ligula malesuada malesuada. Vivamus odio lectus, dapibus non suscipit eu, rutrum et leo. Etiam a urna nisi. Praesent sagittis dolor vitae velit faucibus tempus. Phasellus pharetra augue et massa euismod fringilla. Praesent eu lacinia sem. Sed cursus auctor laoreet. Mauris ac fringilla erat. Aliquam vel neque eget purus suscipit vestibulum eu non ipsum. Praesent vulputate lacinia convallis. Praesent sagittis fringilla nulla ullamcorper vestibulum. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.